jom sertai kami

produk patuh syariah yang lengkap

Wasiyyah Shoppe ada lebih 35 produk patuh syariah merangkumi pakej perancangan harta, pengurusan pusaka dan amanah. Dengan adanya pelbagai produk, lebih banyak perkhidmatan yang anda boleh tawarkan kepada pelanggan.

pemain industri pewarisan utama negara

Wasiyyah Shoppe telah beroperasi sejak tahun 2004, bila mana industri pewarisan masih tidak popular dan pemain industri hanya segelintir. Kini semakin teguh melebarkan sayap dalam masyarakat. Ini masanya untuk anda sertai, semasa syarikat sedang meningkat naik!

agensi terbaik wasiyyah shoppe

Anda akan bersama saya di bawah Kausar Wealth Management, iaitu agensi yang terunggul di Wasiyyah Shoppe. Setiap tahun membolot kebanyakan anugerah yang ditawarkan semasa Konvensyen Tahunan Wasiyyah Shoppe berlangsung.

Latihan lengkap agensi

Bersama dengan agensi Kausar, anda tidak dibiarkan bersendirian. Ada sesi latihan mingguan bagi melengkapkan pengetahuan anda tentang produk perkhidmatan Wasiyyah Shoppe. Selain itu, peneraju agensi juga berkongsi seni dalam berunding dengan prospek agar anda boleh menjual dengan baik.

bimbingan peribadi

Saya secara peribadi akan membimbing anda. Dalam industri jualan dan perundingan, sangat penting untuk anda memilih upline yang membantu dan berpengalaman luas. Bayangkan anda bertanya soalan asas, tetapi upline anda tidak tahu nak menjawab kerana dia sendiri tidak aktif menjual!

Insentif percutian

Setiap tahun pihak Wasiyyah Shoppe menawarkan insentif percutian secara percuma bagi perunding yang cemerlang.

Sila lengkapkan borang berikut untuk memohon menjadi perunding Wasiyyah Shoppe:

error: Sorry, content is protected!
Share This
× Berminat?